Ακόμη περιμένει…

21:31 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη η ΠΑΕ ΑΕΚ «κέρδισε» την παράταση… ζωής από την ΟΥΕΦΑ και την ίδια ημέρα ο Ανδρέας Δημητρέλος ενημέρωσε όλους τους μετόχους της για το θετικό νέο, αλλά και για το τι πρέπει να γίνει εντός Μαρτίου για να πάρει αδειοδότηση η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν και για να μην τιμωρηθεί.

Ωστόσο, τέσσερις ημέρες μετά και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης δεν υπάρχει ακόμη καμία απάντηση από την πλευρά τους. Ο Δημητρέλος συνεχίζει να κάνει

υπομονή για το καλό του συλλόγου και περιμένει το προσεχές διάστημα να δει πράξεις και χρήματα για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μέχρι τις 20 Μαρτίου οι παίκτες πρέπει να λάβουν 2,3 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει η πρώτη δόση των πρόσφατων διακανονισμών.

Πάντως, στο έκτακτο Δ.Σ. της Τετάρτης ο πρόεδρος της Ενωσης θέλει να έχει στα χέρια του αποτελέσματα για να μπορέσει να τα παρουσιάσει, ενώ αν δεν υπάρχουν εξελίξεις μέχρι και την Γ.Σ. της 7ης Μαρτίου δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα παραίτησης του για να… φέρει τους μετόχους προ των ευθυνών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα