Τελειώνει του Γκρέκο στον ΟΣΦΠ

09:03 21/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" αναφέρει πως άνθρωπος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Ρώμη για τις τελικές συζητήσεις με την Ρόμα για τον Λεάντρο Γκρέκο με ιταλικά δημοσιεύματα να θεωρούν σίγουρη την μεταγραφή του Ιταλού μέσου στην πειραϊκή ομάδα. Από την ΠΑΕ επιβεβαιώνεται η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή όπως και το γεγονός πως ο Γκρέκο προτιμά να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά σε κάποια άλλη ομάδα της Serie A.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας "forzaroma.it": "Ο Λεάντρο Γκρέκο θα γίνει σύντομα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μπέμπε Μπότσο, έχει συμφωνήσει με τους Έλληνες. Εξάλλου, δεν θα ταξιδέψει στο τουρ της ομάδας στις ΗΠΑ και θα βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο. Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, η Ρόμα θα έχει ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης στην κατοχή της".
Τέλος από την πλευρά του Ολυμπιακού σημειώνεται πως είναι πολύ πιθανόν ο Γκρέκο να μην αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού αλλά με κανονική μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα