«Προκριθείτε για να πληρωθούμε»

08:47 21/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το όνομα της Μάδεργουελ ως αντιπάλου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε χαμόγελα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους και σε ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές υπογράμμισε πως η πρόκριση στα πλέι οφ είναι καθοριστική σημασίας για την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα

ο προπονητής του Παναθηναϊκού απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του είπε: "Έχουμε σε λίγες μέρες δυο σημαντικά παιχνίδια. Όλοι ξέρετε ότι είναι δύσκολη η οικονομική κατάσταση της ομάδας και ότι είναι πολύ σημαντικό για αυτήν να περάσουμε. Πρέπει να νικήσουμε και να πάμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος, ο στόχος είναι ίδιος. Για να είμαστε πληρωμένοι, η ομάδα πρέπει να εισπράξει χρήματα. Για να πάρουμε λοιπόν, πρέπει να δώσουμε την πρόκριση. Διαφορετικά τα πράγματα θα παραμείνουν δύσκολα".
Η κατασκοπεία της Μάδεργουελ ξεκινά άμεσα με τον Περικλή Παπαπαναγή να παρακολουθεί από κοντά την σκωτσέζικη ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Έβερτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα