Τελειώνει ο Τζιμπούρ από ΟΣΦΠ

08:47 8/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μετρημένες είναι οι μέρες του Ράφικ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλγερινός επιθετικός έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα SPORTDAY, ο Τζιμπούρ μιλώντας σε ανθρώπους του Ολυμπιακού υπογράμμισε το εξής:

"Βρίσκομαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και τα έχω δώσει όλα. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι στο εξωτερικό". Ο Τζιμπούρ συμπλήρωσε επίσης πως "έχει κουράσει όλη αυτή η ιστορία. Και εσάς και τον κόσμο. Δώστε μια εβδομάδα άδεια για να λυθεί το θέμα".
Η απάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού προς τον ποδοσφαιριστή φέρεται να ήταν η εξής: "Φέρε μας πρόταση και εμείς δεν θα σου κλείσουμε τον δρόμο".
Σημειώνεται πως ο Τζιμπούρ έχει λάβει παραπάνω άδεια από την διοίκηση του Ολυμπιακού και χθες τουρκικά και αλγερινά δημοσιεύματα ήθελαν τον Αλγερινό επιθετικό να βρίσκεται στην Τουρκία για συζητήσεις με την Μπούρσασπορ.
Πλέον στην ομάδα του λιμανιού έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Τζιμπούρ και ήδη έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές με τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν να είναι εκείνες των Μπιάνκι, Σαβιόλα, Πέτριτς, Τζόρτζεβιτς, Ελμάντερ, Μπάριος.

Keywords
Τυχαία Θέματα