Πρόκριση Γκάνας με τρελή ανατροπή! (VIDEO)

08:09 8/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΝΕΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Γκάνα-Χιλή 4-3 παρ. (2-2 καν. διαρ.)

Στα ημιτελικά του Μουντιάλ Νέων προκρίθηκε η Γκάνα που επικράτησε της Χιλής με 4-3 στην παράταση έπειτα από ένα συγκλονιστικό, σε εξέλιξη, παιχνίδι με τους Γκανέζους να παίρνουν την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.
Στο 11ο λεπτό η Γκάνα πήρε το προβάδισμα με τον Οτζέρ αλλά η Χιλή ανέτρεψε το σκορ χάρη σε τέρματα του Καστίγιο και του Ενρίκες. Ο Ασιφουάη στο 72ο λεπτό έκανε το 2-2 και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Εκεί, στο 98ο λεπτό ο Ενρίκες, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έβαλε ξανά μπροστά την Χιλή κάνοντας το 3-2 αλλά και πάλι η Γκάνα αντέδρασε ισοφαρίζοντας με τον Σαλίφου σε 3-3 στο 113'. Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και ενώ όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα πέναλτι, ο Ασιφουάη εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος στην άμυνα της Χιλής και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-3 για την Γκάνα στέλνοντας τους συμπατριώτες του στα ουράνια.
Τώρα στα ημιτελικά του Μουντιάλ Νέων που διεξάγεται στην Τουρκία η Γκάνα θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Γαλλία.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ!

Ιράκ-Νότιος Κορέα 5-4 πεν. (2-2 κ.α., 3-3 παρ.)

Το Ιράκ απέκλεισε στην διαδικασία των πέναλτι -αφού η κανονική διάρκεια (2-2) και η παράταση (3-3) δεν έβγαλε νικητή- την Νότιο Κορέα με 5-4 και πέρασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ των Νέων, όπου για μια θέση στον μεγάλο τελικό θα συναντήσει την Ουρουγουάη.
Οι Ιρακινοί στο 21' πήραν προβάδισμα με τον Φαγιέζ από την άσπρη βούλα, ωστόσο πριν καν περάσουν τέσσερα λεπτά ο Κουόν ισοφάρισε για τους Ασιάτες. Βέβαια, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το Ιράκ να έχει πάρει ξανά το προβάδισμα, μετά το γκολ του Φαρχάν Σουκόρ, δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.
Η «απάντηση» των Νοτιοκορεατών ήταν άμεση. Στο 50' έφεραν το παιχνίδι στα ίσια για δεύτερη φορά με τον Λι, ενώ τα εναπομείναντα σαράντα λεπτά δεν έκρυβαν κάποια άλλη... συγκίνηση. Το Ιράκ κατάφερε για Τρίτη φορά στο ματς να προηγηθεί, αφού στην παράταση ο Φαρχάν Σουκόρ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-2 (118'), όμως και πάλι οι αντίπαλοί του είχαν λύση με τον Τζουνγκ να ισοφαρίζει και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.
Εκεί, μετά από 12 εκτελέσεις και τρία άστοχα, το Ιράκ πανηγύρισε με 5-4 την πρόκρισή του, με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Νοτίου Κορέας να είναι ο «μοιραίος» αφού αστόχησε τελευταίος.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα