«Ταξίδεψε στην Ελλάδα για την μεταγραφή Μάκου;»

12:26 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό από το aek365, η Μόναχο 1860 είναι η ομάδα που έχει… προχωρήσει περισσότερο το ενδιαφέρον της για τον Γρηγόρη Μάκο. Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στα χέρια της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Ράινερ Μάουερ, προπονητής της γερμανικής ομάδας και πρώην του ΟΦΗ (δεξιά στην φωτογραφία), μετά το φιλικό με τους Γιούνγκ Μπόις δήλωσε ότι «Μιλάμε μόνο για παίκτες που έχουμε

αποκτήσει», όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του site «dieblaue24».

Το συγκεκριμένο site μάλιστα επικαλείται σε δημοσίευμα του ρεπορτάζ του aek365 που αναφέρει το ενδιαφέρον των Γερμανών για τον Μάκο, όπως και ιταλικής ομάδας. Πάντως, στο δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας αναφέρεται ότι ο Αθλητικός Διευθυντής της Μόναχο 1860 Φλόριαν Χίντερμπέργκερ (αριστερά στην φωτογραφία) πιθανόν να ταξίδεψε στην Αθήνα για την μεταγραφή του Μάκου, αφού απουσίαζε από το φιλικό της Μόναχο στην Βιέννη.

Να σημειώσουμε ότι η Μόναχο 1860 την σεζόν 2012/13 θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και ακόμη και να ικανοποιηθεί οικονομικά η ΑΕΚ, να μην επιθυμεί ο Μάκος την μεταγραφή του στον γερμανικό σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα