Ταυλαρίδης: Πολύ διαφορετικά τα παιχνίδια των πλέι οφ

15:04 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο αγώνας του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό έχει θεωρηθεί ως πρόβα τζενεράλε ενόψει των πλέι οφ με τον Στάθη Ταυλαρίδη να υποστηρίζει πως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πως οι αναμετρήσεις των πλέι οφ θα είναι πολύ διαφορετικές. Παράλληλα έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Μάρκους Μπεργκ και την δουλειά του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου, Στάθης Ταυλαρίδης, στο Novasports
-Στάθη πώς περιμένεις το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;
"Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι,

ο κύριος Αναστασίου έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Στο κέντρο και στην επίθεση υπάρχουν παίκτες πολύ επικίνδυνοι. Θα γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, και εμείς είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα και ελπίζω να είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε τους τρεις πόντους".
-Έχεις διαβάσει το παιχνίδι του Μπεργκ;
"Είναι ένας πολύ αξιόλογος παίκτης, ήρθε στην Ελλάδα, τον πίστεψε πολύ ο κύριος Αναστασίου, που τον ήξερε κιόλας. Έχει βρει τον εαυτό του, είναι πολύ καλός παίκτης, έχει γυρίσει και στην Εθνική Σουηδίας και σίγουρα θα είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος το Σάββατο".
-Είναι αυτό το ματς πρόβα τζενεράλε ενόψει των πλέι οφ;
"Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, εμείς τα βλέπουμε ένα-ένα. Έχουν μείνει ακόμη εννιά ματς και τα κοιτάμε ένα-ένα. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πολύ διαφορετικά, είναι σε έναν μήνα, θα υπάρχει περίοδος μες το Πάσχα με μερικές μέρες άδειας για να ξεκουραστούμε. Θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα