Τάσεις φυγής από Μκιταριάν

18:37 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αρμένιου άσου.
Την ίδια στιγμή η Σαχτάρ φαίνεται πως στέκεται εμπόδιο στην επιθυμία του με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς προκειμένου να πιέσει για τη μετακίνησή του στους «Κόκκινους».
Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην ουκρανική ομάδα και πλέον όλα δείχνουν πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών οδηγούνται στα άκρα. «Ο Μκιταριάν δεν παρουσιάστηκε στην πρώτη προπόνηση. Δεν γνωρίζουμε

αν αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Θα τιμωρηθεί», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν.
Όσον αφορά για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ ο ισχυρός άνδρας του ουκρανικού συλλόγου ανέφερε: «Δεν έχουμε καμία επαφή με τη Λίβερπουλ και ελπίζω τα όσα ακούγονται να είναι απλά φήμες. Η Λίβερπουλ πάντως δεν μας έχει προσεγγίσει ακόμα. Δεν μας έχει γίνει γνωστό ότι ο Μκιταριάν θέλει να φύγει. Όλες οι ερωτήσεις που αφορούν το μέλλον του μπορούν να απαντηθούν μόνο από τον ίδιον».

Keywords
Τυχαία Θέματα