Λονδρέζικη μάχη για Ντελοφέου

18:00 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να δώσει δανεικό το 19χρονο μεσοεπιθετικό, σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Ο Ντελοφέου είχε 18 γκολ σε 33 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, τη σεζόν που πέρασε. Στην ομάδα του Τίτο Βιλανόβα αγωνίστηκε μόνο 6 φορές και το ενδεχόμενο δανεισμού του φαντάζει το καλύτερο σενάριο τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της νέων της Ισπανίας, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα της Ευρώπης, με

τις Τσέλσι και Άρσεναλ να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα οι «μπλε» θα ήθελαν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, κάτι που όμως φαίνεται δύσκολο.
Η Άρσεναλ ψάχνει ένα παίχτη που να βοηθά τόσο στη δημιουργία του παιχνιδιού όσο και στο σκοράρισμα και ο Ντελοφέου θα ήταν ο κατάλληλος για να πλαισιώσει τους Γουόλκοτ, Ζιρού και Ποντόλσκι.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί πάντως είναι ότι και στις δύο ομάδες του Λονδίνου, ο 19χρονος δύσκολα θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα. Αυτό γιατί, από τη μία οι «κανονιέρηδες» είναι σχεδόν πλήρεις στη συγκεκριμένη θέση, ειδικά αν πάρουν και τον Γκονζάλο Ιγκουαίν και από την άλλη στην Μπαρτσελόνα υπάρχουν προβληματισμοί, σχετικά με το αν ο Μουρίνιο θα δεχτεί να «ψήσει» ένα ποδοσφαιριστή των Καταλανών.

Keywords
Τυχαία Θέματα