Ταχτσίδης: Δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ

14:54 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην εκτός έδρας νίκη της Ρόμα στην Γένοβα επί της Τζένοα με 4-2 ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας της Ρώμης με τον ίδιο να παραμένει προσγειωμένος και να επισημαίνει πως δουλεύει σκληρά προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν είχε μόνο καλά λόγια να πει για την εμφάνιση του Ταχτσίδη ο οποίος σε δηλώσεις του στο επίσημο

κανάλι της ομάδας σχολίασε: "Αυτό που έχει σημασία είναι πως η ομάδα πήγε πολύ καλά και νίκησε. Εγώ έκανα ο,τι καλύτερο μπορούσα. Δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ ως παίκτης και ελπίζω να ικανοποιώ τον προπονητή μου. Ακούω κάθε συμβουλή του και εργάζομαι για να εξαλείψω τα όποια μειονεκτήματα έχω".
Για την ανατροπή κόντρα στην Τζένοα, καθώς η Ρόμα έχανε 2-0 στο πρώτο τέταρτο, ο πρώην μέσος της ΑΕΚ δήλωσε: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη στην αρχή του αγώνα και βρεθήκαμε νωρίς πίσω με δυο γκολ διαφορά. Μετά το γκολ του Τότι, πάντως, πήραμε τα ηνία του αγώνα, ανεβάσαμε την απόδοση μας κατακόρυφα και φτάσαμε δίκαια στην νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα