Πιο επιθετική ΑΕΚ με Πλατανιά

14:13 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το ματς με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και η ΑΕΚ μπροστά της έχει ένα ματς, αυτό με τον Πλατανιά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, το οποίο πρέπει να κερδίσει πάση θυσία. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να δούμε μία πιο επιθετική ΑΕΚ.

Ο Γερμανός έχει ξεκαθαρίσει, σε συζητήσεις που κάνει με τους συνεργάτες του, ότι θέλει αρχικά να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδα. Να παρουσιάζει μία ΑΕΚ συμπαγής αμυντικά, ώστε να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να κάνει φάσεις. Θεωρεί πιο εύκολο να φτιάξει μία τέτοια ΑΕΚ χρονικά, γι' αυτό και ήδη έχει ρίξει το βάρος του εκεί - όπως φάνηκε και στη Τούμπα.

Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά βέβαια η ΑΕΚ δεν θα περιμένει τον αντίπαλό της πίσω από τη σέντρα (το ίδιο σκηνικό, πάντως, με αυτό της Τούμπας θα δούμε πιθανότατα στα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έπονται). Γι' αυτό και ο προπονητής στις επόμενες προπονήσεις (από αύριο δηλαδή, όταν και επιστρέφουν οι παίκτες στη δουλειά) θα βάλει στο πρόγραμμα και την επιθετική ανάπτυξη. Πάντα όμως ο Λίνεν έχει στο μυαλό του η ομάδα να βελτιωθεί κι άλλο αμυντικά. Θέλει, οι παίκτες του όταν φτάσουν στο σημείο να διαχειρίζονται σωστά το ματς αμυντικά και έπειτα με μεθοδικότητα να κυνηγούν το γκολ. Το παν πάντως για τον προπονητή είναι την Κυριακή να πετύχει πρώτη γκολ η ΑΕΚ. Να μπει μπροστά στο σκορ και έπειτα με τη δουλειά που γίνεται στην αμυντική τακτική να διαφυλάξει το μηδέν, αναζητώντας στην κόντρα και δεύτερο τέρμα.

Η ουσία πάντως είναι πως ο Λίνεν, παρά την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα σιγά -σιγά θα παρουσιάζεται βελτιωμένη σε όλους τους τομείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα