Ταμπάρες: Λουίς είμαστε μαζί σου

00:29 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση για την τιμωρία του Λουίς Σουάρες πάρθηκε έπειτα από την επιρροή που άσκησαν οι εφημερίδες υποστήριξε ο Όσκαρ Ταμπάρες ο οποίος έσπευσε να εκφράσει τη στήριξη του στον Ουρουγουανό επιθετικό.
Η τιμωρία που επέβαλε η FIFA, αποκλεισμός εννέα αγωνιστικών και απαγόρευση

συμμετοχής σε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τους επόμενους τέσσερις μήνες, έχει εξοργίσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουρουγουάης με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στη συνέντευξη Τύπου.
Συγκεκριμένα, ο Όσκαρ Ταμπάρες δήλωσε: «Θα κάνω τη δήλωση που πρέπει γιατί πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα.
Περιμέναμε να τιμωρηθεί και ο Κιελίνι μαζί με τον Σουάρες, αλλά σίγουρα, δεν περιμέναμε να εξαντληθεί τόσο η αυστηρότητα της FIFA. Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε έπειτα από επιρροή που άσκησαν οι εφημερίδες και ο τρόπος με τον οποίο επιτέθηκαν στον Λουίς Σουάρες, μετά το συμβάν. Δεν ξέρω από ποια χώρα προέρχονταν αυτοί οι δημοσιογράφοι, αλλά σίγουρα μιλούσαν... αγγλικά! Ποιος είναι αυτός που ευνοείται από αυτό που έγινε; Σε αυτή τη διοργάνωση, έχουμε δει πολλά κρούσματα απειθαρχίας, πριν και μετά το περιστατικό με τον Σουάρες. Μπορεί να τον θεωρείται αποδιοπομπαίο τράγο, όμως ξεχνάτε ότι και αυτός έχει δικαιώματα. Λουίς, είμαστε μαζί σου».
Καταλήγοντας, ο Ταμπάρες έκανε γνωστό ότι παραιτείται από το πόστο που κατείχε στην επιτροπή ποδοσφαιρικής στρατηγικής που κατείχε στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενώ, αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου εν μέσω χειροκροτημάτων από τους Ουρουγουανούς δημοσιογράφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα