«Όχι μόνο η Φορτούνα για Σαλπιγγίδη»

13:12 24/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να παίξει στην Bundesliga αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του, Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον διεθνή επιθετικό σημειώνοντας πως και άλλες ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο Βαγγέλης Αγγελής τόνισε: "Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την Γερμανία και όχι μόνο για τον Δημήτρη. Δεν είναι μόνο η Φορτούνα που ενδιαφέρεται από

την Bundesliga. Ο Δημήτρης ενδιαφέρεται να παίξει στην Γερμανία. Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε; Οι Γερμανοί δεν μπορούν χωρίς τον Έλληνα τους έτσι ή αλλιώς".
Όσο για τις δηλώσεις του Τάσου Σαλονίδη που εμφανίστηκε στην "BILD" ως εκπρόσωπος του Σαλπιγγίδη και ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στο γερμανικό πρωτάθλημα, ο Αγγελής τόνισε: "Ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Εμείς είμαστε φίλοι του. Ο Τάσος Σαλονίδης ήταν συμπαίκτης του και συνεργάτης του. Εγώ είμαι κουμπάρος του και τον εκπροσωπώ χρόνια".
Όσο για το ποια πιστεύει πως θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης, ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Σαλπιγγίδη δήλωσε: "Συζητήσεις γίνονται, όλα είναι πιθανά, τόσο να μείνει στον ΠΑΟΚ όσο και να πάει στο εξωτερικό. Το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο στις αρχές της άλλης εβδομάδας, γιατί δεν κάνει καλό σε κανέναν όσο τραβάει, τόσο στον παίκτη όσο και στην ομάδα. Τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ, τόσο για τον Σαλπιγγίδη όσο και για τον Μαλεζά. Οι παίκτες δεν είναι ελεύθεροι. Περιμένουμε να γίνει πρώτα πρόταση στον ΠΑΟΚ και μετά στον Δημήτρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα