Τα βλέμματα στις Ελληνίδες

09:56 9/8/2012 - Πηγή: AEK365
Στην 13η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου η ελληνική αποστολή θα εκπροσωπηθεί στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, στην πάλη, στην ρυθμική γυμναστική και στον στίβο με την συμμετοχή έξι αθλητριών καθώς και των κοριτσιών του ανσάμπλ.
Στις 11:30, η Αντωνία Στεργίου θα συμμετάσχει στα προκριματικά του ύψους και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό με το όριο πρόκρισης να
είναι το 1.96μ.
Στις 14:00 η Μαριάννα Λυμπερτά θα αγωνιστεί στον τελικό των 10χλμ ανοικτής θαλάσσης στο "Hyde Park" με σκοπό να πετύχει κάτι ανάλογο με το 2011 στην Σαγκάη όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 5χλμ ανοικτής θαλάσσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Η Μαρία Πρεβολαράκη θα ξεκινήσει τους αγώνες της στην ελευθέρα πάλη στην κατηγορία των 55 κιλών ενώ στις 16:50 ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα κάνουν τα κορίτσια του ανσάμπλ με τις Σαμαρά, Ζαφειρίου, Δόικα, Ζάχου, Λουγκάγκου, και Κυριαζή να συμμετέχουν στα προκριματικά.
Στις 21:00 η Ελένη Φιλάνδρα θα αγωνιστεί στον ημιτελικό των 800μ. γυναικών με στόχο να πάρει το ένα από τα οκτώ εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα