Όλα για όλα ο Αστέρας Τρίπολης

09:26 9/8/2012 - Πηγή: AEK365
Την περασμένη εβδομάδα, τα ατομικά λάθη στην άμυνα στέρησαν από τον Αστέρα Τρίπολης την δυνατότητα να πάει στην Πορτογαλία με το υπέρ του 1-0 και έτσι το τελικό 1-1 δίνει περισσότερες ελπίδες στην Μαρίτιμο ενόψει της αποψινής ρεβάνς στην έδρα της. Ωστόσο, στο στρατόπεδο της ομάδας από την Αρκαδία εμφανίζονται αποφασισμένοι και με πάθος να τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να κάνουν την έκπληξη και να προκριθούν στα πλέι οφ του Europa League.
Πρωταρχικός στόχος των παικτών
του Σάκη Τσιώλη είναι το μηδέν στην άμυνα και με υπομονή θα αναζητήσουν το γκολ που χρειάζεται οπωσδήποτε ο Αστέρας Τρίπολης για να προκριθεί.
Ο Τσιώλης θα παρατάξει τον Αστέρα Τρίπολης με 4-4-1-1 με τον Φούλοπ κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Τσαμπούρη, στόπερ τους Σανκαρέ και Μπαρτολίνι και αριστερό μπακ τον Πιπίνη. Ο Άλβαρες με τον Χουανίτο θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, με τους Ράγιο, Ναβάρο και Ουσέρο να είναι στην μεσαία γραμμή και τον Περόνε μοναδικό προωθημένο. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Μπαντής, Κουρμπέλης, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Καστέλς, Φορμίκα, Έγκον και Μπακασέτας.
Ο προπονητής της Μαρίτιμο, Πέδρο Μάρτινς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και θα ξεκινήσουν οι: Σάλιν, Μπρίγκελ, Ζοάο Γκιγιέρμε, Ρομπέρζ, Ρούμπεν Φερέιρα, Ζοάο Λουίς, Ντανίλο Ντίας, Ραφαέλ Μιράντα, Έλντον, Σάμι, Φιντέλις.

Διαιτητής της αναμέτρησης της Μαρίτιμο με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα