Τα ρεκόρ του σούπερ Ρονάλντο

17:04 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

Σε προσωπικό σόου του Κριστιάνο Ρονάλντο εκτυλίχθηκε το Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα 9-1 με τον Πορτογάλο να καταρρίπτει αρκετά ρεκόρ.
Πρώτα από όλα, σημείωσε το πιο γρήγορο χατ τρικ στη καριέρα του. Κόντρα στη Γρανάδα πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν στο ματς με τη Χετάφε, 4-0 στις 27/01/2013, όταν πέτυχε χατ τρικ σε διάστημα δέκα λεπτών (62', 65', 72').
Ωστόσο, το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία της La Liga

ανήκει στον Νταβίδ Βίγια ο οποίος στις 23 Απριλίου 2006 έβαλε τρία γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών για λογαριασμό της Βαλένθια κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 28 χατ τρικ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ισοφαρίζοντας την επίδοση του μυθικού Αλφρέντο Ντι Στέφανο.
Επίσης, ο Ρονάλντο είναι ο όγδοος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος με 212 γκολ σε 191 παιχνίδια ξεπερνώντας τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Παΐνιο. Πλέον, κυνηγά το ρεκόρ του Κίνι με τα 219 γκολ.
Συνολικά, κόντρα στη Γρανάδα, σκόραρε πέντε φορές και έγινε ο 10ος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με το συγκεκριμένο επίτευγμα. Ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της ομάδας που έχει καταφέρει να σκοράρει πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι δυο φορές είναι ο Φέρεντς Πούσκας.
Μάλιστα, ο Ρονάλντο για πρώτη φορά στη καριέρα του βάζει πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι.
Με 299 γκολ σε 287 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει άλλα 25 γκολ για να αναδειχθεί ως ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα