Οι σκέψεις του Δέλλα για τα πλέι οφ

14:29 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελείωσε για την ΑΕΚ και έρχονται τώρα τα 10 ματς των πλέι οφ. Είναι πολλή σημαντική η διαφορά των 10 βαθμών που έχει η ΑΕΚ στα πλέι οφ και στόχος φυσικά είναι να καθαρίσει με νίκες στο ξεκίνημα την άνοδο και φυσικά την πρωτιά, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως ο Δέλλας θα ζητήσει σοβαρότητα από τους παίκτες του, κυρίως στο ξεκίνημα των πλέι οφ, ώστε να τελειώσει η άνοδος μία ώρα αρχύτερα. Από εκεί και πέρα πρόθεση

του προπονητή είναι να δώσει ξανά ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του. Έχει φανεί ξεκάθαρα πως έχει έναν δυνατό αγωνιστικό κορμό στο μυαλό του, όμως από την άλλη εμπιστεύεται όλους και τους δίνει ευκαιρίες. Το ίδιο θα πράξει και στα πλέι οφ, αρκεί η ΑΕΚ να φανεί στέρεα αγωνιστικά παίρνοντας τις νίκες στις πρώτες αγωνιστικές.

Γι' αυτό και όπως τόνισε χθες ο προπονητής αποφασίσεις σχετικά με το ρόστερ θα παρθούν από τον ίδιο μετά το τέλος και των πλέι οφ. Θέλει και θα δώσει ευκαιρίες ξανά στους παίκτες του και μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια να του αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην ομάδα που τη νέα σεζόν θα μπει ξανά στη Σούπερ Λίγκα με στόχο τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα