Τα πάιρνει και φεύγει ο Σιαλμάς

14:16 17/8/2012 - Πηγή: AEK365

Άλλος ένας παίκτης με ενεργό συμβόλαιο στην ΑΕΚ είναι έτοιμος να αποχωρήσει χωρίς η ομάδα να κερδίζει ευρώ επειδή απλά το ζήτησε. Ο Δημήτρης Σιαλμάς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ώρες χωρίς η ΑΕΚ να ωφεληθεί ούτε ένα ευρώ. Και το χειρότερο όλων είναι πως ο Αντρεας Δημήτρελος και ο Βασίλης Τσιάρτας θεωρούν επιτυχία την απελευθέρωση του παίκτη επειδή η ομάδα δεν θα του πληρώσει τον επόμενο χρόνο που ούτως ή άλλως θα παίζει αλλού!!!
Προχθές

ο Αντρεας Δημητρέλος ισχυρίστηκε πως η ΑΕΚ οφείλει στον Σιαλμά πάνω απο 100.000 ευρω και θα του δώσει μόνο τριάντα ενώ ο παίκτης θα χαρίσει τα υπόλοιπα. Βασισμενοι στο ότι η ΑΕΚ χρωστάει πάνω απο 100.000 γράψαμε στις 15 Αυγούστου πως το συμβόλαιο του παίκτη είναι πάνω απο 150.000 τον χρόνο εκφράζοντας απορία για τη συμφωνία που είχαν κάνει Αδαμίδης και Γκρέταρσον με έναν ελεύθερο παίκτη Β Εθνικής.
Τελικά οφείλουμε μια συγνώμη αφού μετά από έρευνα που κάναμε, και δεν μπορούσε να γίνει ανήμερα της Παναγίας εξακριβώσαμε πως το ποσόν που ισχυρίστηκε ο Δημητρέλος πως οφείλει η ΑΕΚ στον Σιαλμά περιλαμβάνει και τα χρήματα για το 2012-13.
Το συμβόλαιο του Σιαλμά είναι διετές με 70 και 80.000 για τον πρώτο και δεύτερο χρόνο αντίστοιχα και για να χρυσώσει το χάπι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ προσπάθησε να περάσει προς τα έξω πως η ΑΕΚ γλυτώνει πολλά χρήματα. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Σιαλμας θα πάρει και τα 30 που του οφείλονται και θα φύγει μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τα λεφτά που δήθεν γλυτώνει η ΑΕΚ είναι αυτά που θα έπαιρνε του χρόνου ο Σιαλμάς και βέβαια δεν τα δικαιούται αφού θα παιζει αλλου.
Μετα το ξεπούλημα Μάκου, το χάρισμα Καράμπελα που επίσης θα πάρει όλα τα δεδουλευμένα φεύγει και άλλος θεωρητικά βασικός απλά επειδή το ζήτησε και με την ΑΕΚ να μην γλυτώνει ούτε καν τις 30.000 που οφείλει στον παίκτη.

Η ιστορία με τον Σιαλμά αναμένεται να τελειώσει σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βαγγέλης Βλάχος τον απέκλεισε, παρά το γεγονός ότι άκουσε από τον Βασίλη Τσιάρτα πως δεν υπάρχει κάτι το οριστικό ακόμα. Ο προπονητής πάντως, αν διαπιστώσει πως μέχρι αύριο το πρωί ο Σιαλμά δεν έχει αποχωρήσει από την ΑΕΚ, τότε σκοπεύει να του ζητήσει να ακολουθήσει την αποστολή για το φιλικό στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.

Keywords
Τυχαία Θέματα