«Κανένα πρόβλημα με τον Ρόσι»

14:12 17/8/2012 - Πηγή: AEK365

Οι δύο αναβάτες θα σμίξουν ξανά στην ίδια ομάδα, αν και στο παρελθόν οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. «Θα έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξή μας και πάλι στη Yamaha. Για μένα είναι χαρά να είμαστε και πάλι στην ίδια ομάδα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει κόντρα, ενώ το ίδιο νομίζω πως ισχύει πλέον και για τον Βαλεντίνο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και θέλω να έχω καλή σχέση με όλους. Σέβομαι τον Βαλεντίνο και ίσως αν μου ζητήσει μία χάρη, να του την κάνω. Επίσης είναι μία από τις νέες προκλήσεις για μένα να τον κερδίσω, αλλά προτεραιότητα

είναι να είμαι πρωταθλητής φέτος και τα δύο επόμενα χρόνια», τόνισε ο Ισπανός που δείχνει να θεωρεί ευπρόσδεκτο τον Ιταλό, που στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την Ducati για να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία είχε τις μεγαλύτερες επιτυχίες.
Όσο για το αν η Yamaha θα δώσει προτεραιότητα σε έναν από τους δύο αναβάτες της ομάδας, είπε: «Η ομάδα μας ποτέ δεν έκανε τέτοιους διαχωρισμούς. Ούτως ή άλλως εγώ δεν ασχολούμαι με το τι κάνει άλλος αναβάτης της ομάδας μου, κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα