Τα μάτια πάνω στον Ανάκογλου

21:08 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον Λεβαδειακό, ο Δημήτρης Ανάκογλου φαίνεται πως θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού, μιας και οι απουσίες του Γκερέιρο (λόγω τιμωρίας) και του Κατίδη (εκτός ομάδας μέχρι το καλοκαίρι) δεν αφήνουν πολλές επιλογές για τον Λίνεν, αναφορικά με τον παίκτη που θα βρίσκεται στην κορυφή του ρόμβου. Ο 22χρονος μέσος έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία σε αυτά τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε απέναντι σε Ολυμπιακό και Βέροια

και στο ματς της Λιβαδειάς, θα έχει-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει πως είναι έτοιμος για την ενδεκάδα.

Στις τελευταίες προπονήσεις ο τεχνικός της ΑΕΚ δίνει συνεχώς εντολές στον Ανάκογλου, για το πώς πρέπει να κινείται μέσα στο γήπεδο και το τι θέλει από αυτόν. Αυτό έγινε και κατά τη διάρκεια του μίνι τουρνουά που διοργανώθηκε σήμερα στα Σπάτα, καθώς η ομάδα του 22χρονου μέσου ήταν η μοναδική που έπαιξε τρία εικοσάλεπτα. Ο Λίνεν προετοιμάζει από τώρα τον Ανάκογλου για το παιχνίδι που έρχεται, στο οποίο περιμένει πράγματα από αυτόν, μιας και θα κληθεί να καλύψει το κενό του εξαιρετικού το τελευταίο διάστημα Γκερέιρο. Πάντως και σήμερα ο νεαρός έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας μάλιστα κάποιους πετυχημένους συνδυασμούς με τον Πετρόπουλο, με τον οποίο βρίσκονταν στο ίδιο γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα