Τεράστια διπλά για Ισλανδία και Αλβανία (VIDEO)

20:52 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 5οςΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ- ΙΣΛΑΝΔΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Στόζιτσε

Με το αριστερό ξεκίνησε τη νέα του θητεία στη Σλοβενία ο Σρέτσκο Κάτανετς, καθώς η ομάδα του έχασε με 2-1 από την Ισλανδία και πλέον δεν έχει πολλές ελπίδες για πρόκριση, αντίθετα με τους Ισλανδούς.

Στο 7ο λεπτό η άμυνα της Ισλανδίας έκοψε τον Νοβάκοβιτς,

ενώ στο 11' η κεφαλιά του Σέζαρ πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ίλιτς στο 21', αλλά στο 34' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Μετά από σέντρα από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Νοβάκοβιτς που με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Χάλντορσον.

Οι Ισλανδοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη κι έφεραν το ματς στα ίσα στο 55ο λεπτό με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρντσον. Στο 60ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε με τα πόδια σε μοναδικό τετ α τετ με τον Σίγκθορσον, ενώ στο 70' ο Χάλντορσον είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Νοβάκοβιτς, αλλά στο 76' η Ισλανδία γύρισε το ματς. Ο Γκούντγιονσεν έδωσε την ασίστ για τν Σίγκουνρτσον που με εξαιρετικό τρόπο ξεκαμαρκαρίστηκε κι εκτέλεσε τον Χαντάνοβιτς.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σέζαρ, Ίλιτς, Κριν (79' Ντέντιτς), Κούρτιτς, Λιουμπίγιανκιτς (65' Μάταβζ), Μπίρσα (52' Λαζάρεβιτς), Νοβάκοβιτς, Τζόκιτς, Ραντοσάβλιεβιτς.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβερσον, Ότεσεν, Μπιάρνασον, Ρ.Σίγκουρντσον, Γκούναρσον, Χάλφρεντσον (76' Γκούντγιονσεν), Σκούλασον, Σίγκουρντσον (90+2' Nτάνιελσον), Σίγκθορσον, Φινμπόγκασον (46' Γκούντμουντσον).

ΝΟΡΒΗΓΙΑ- ΑΛΒΑΝΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Ούλεβαλ

Απίστευτο διπλό μέσα στη Νορβηγία με 1-0 πέτυχε η Αλβανία και πλέον βρίσκεται στη 2η θέση μαζί

Στο 9ο λεπτό η κεφαλιά του Αμπντελαουέ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19' ο ΜΠερίσα είπε όχι σε σουτ του Γένσεν. Δύο λεπτά μετά ο Μπερίσα αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 36' το σουτ του Ελιονούσι κόντραρε σε σώματα.

Οι Αλβανοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και στο 66ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Τσάνα εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ από τα δεξιά και ο Σαλίχι με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 1-0. Οι Αλβανοί έχασαν τον Λίλα με κόκκινη στο 88'.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιαρστάιν, Ρίισε, Χάνγκελαντ, Νορντβάιτ, Χέγκλι, Φόρεν, Γένσεν, Χένρικσεν, Ελιονούσι (62' Κινγκ), Αμπντελαουέ, Σέντερλουντ (75' Μπερίσα).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Μαβράι, Λίλα, Ντάλκου (80' Ελσάιντ), Τσάνα, Αγκόλι, Μπουλκού, Ρόσι, Μπάσα, Σαλίχι (90' Κούρι), Τσάνι (75' Μπογκντάνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα