Τα λέει με Νοτιά ο Ντέμης

11:52 26/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέμης Νικολαϊδης θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο. Ο Νίκος Νοτιάς, αν και απουσιάζει από την «έδρα» του αναμένεται να είναι εκεί, επίσης. Ακόμα κι αν συμβεί κάποιο απρόοπτο και τελικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν καταφέρει να παρευρεθεί στον χορό του Σ.Φ. ΑΕΚ Αμερικής, είναι δεδομένο πως θα έρθει σε επικοινωνία με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα ότι θα συμβούν, όπως η κουβέντα που πρέπει να γίνει (και θα γίνει) μεταξύ

των δύο ανδρών. Το πιθανότερο είναι να τα πουν στην Αμερική και τούτο διότι ο χρόνος πιέζει.

Aυτό που θα ήθελε ο Νικολαϊδης είναι να συνεχίσει ο Νοτιάς να έχει ένα ποσοστό στην ΠΑΕ. Παράλληλα, και ο ίδιος ο Νοτιάς έχει τονίσει πως θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει στην ΑΕΚ έχοντας μετοχές, με τη βασική προϋπόθεση ότι δεν θα είναι μόνος του. Και με την άφιξη του Νικολαϊδη δεν θα είναι... μόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, ο Νοτιάς είναι θετικός με την προσπάθεια του Ντέμη να μπει εκ νέου στην ΠΑΕ, όμως ο τελευταίος θέλει να μάθει συγκεκριμένα πράγματα από τον μεγαλομέτοχο (αυτή την ώρα) της ΑΕΚ: Το βασικότερο όλων είναι να μάθει ο Νικολαϊδης τις προθέσεις του Χιώτη εφοπλιστή σχετικά με τα υπάρχοντα χρέη και κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει κι από εκεί και πέρα να πάρει μία ξεκάθαρη απάντηση για το κατά πόσο μπορεί να συμβάλει οικονομικά στο μέλλον.

Aκόμα και να μη γυρίσει Αμερική, μέσα στο Σ/Κ ο Νοτιάς λοιπόν, θα μιλήσει με τον Νικολαϊδη και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα