«Τα λάθη πληρώνονται»

21:34 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στα αμυντικά λάθη του Παναθηναϊκού, τα οποία έφεραν και τη «βαριά» ήττα από τη Βαλενσιέν, στάθηκε μετά το τέλος του φιλικού με τους Γάλλους ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου.«Περιμέναμε πως θα υπάρξει κούραση, φυσιολογική για την προετοιμασία. Τα λάθη που κάναμε, εν μέρει τα περιμέναμε όμως πρέπει να παίζουμε πιο απλά όταν είμαστε κουρασμένοι. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσει στα παιδιά, πως αν κάνεις τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο θα τα πληρώσεις ακριβά», ανέφερε χαρακτηριστικά

ο Γιάννης Αναστασίου.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, σχολίασε: «Είμαστε σε μια διαδικασία ετοιμασίας μιας καινούριας ομάδας. Πρέπει να δουλέψουμε σε πάρα πολλά πράγματα. Το αμυντικό κομμάτι δεν μας έχει αφήσει καθόλου ικανοποιημένους. Όταν αμυνόμαστε πρέπει να δουλεύουν όλοι, η άμυνα αρχίζει από την επίθεση. Η κούραση παίζει ρόλο, αλλά πρέπει να έχεις θέληση να κάνεις άμυνα, εμείς δεν την είχαμε, δεν είχαμε και αυτοσυγκέντρωση και φάνηκε σε κάποιο σημείο τα χάσαμε».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα, απάντησε: «Σίγουρα θέλουμε δουλειά. Τα νέα παιδιά έχουν πάρει πολλές πληροφορίες όλο αυτό το διάστημα, είναι δύσκολο να τις διαχειριστούν και να σηκώσουν και το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού. Σίγουρα χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά, έχουμε μπροστά μας τρεις εβδομάδες. Στο ρόστερ θα γίνουν προσθήκες στο επόμενο διάστημα και θα συνεχίσουμε για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Ενώ τέλος, για το αν είναι αισιόδοξος για τις μεταγραφές, σχολίασε: «Πάντα είμαι αισιόδοξος. Δεν έχω προβληματισμό. Ξέρω πως τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά είμαι αισιόδοξος. Ξέρουμε την κατάσταση, αυτοί είμαστε και περιμένουμε κάθε φορά αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα