Θέση της Κυβέρνησης ο σεβασμός… στο ΣτΕ

18:14 13/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η τοποθέτηση του Σταύρου Κοντονή προ ημερών, ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΑΕΚ, Δήμος, Πολιτεία), θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, φαίνεται πως είναι το «κλειδί» που... ξεκλειδώνει πλέον τις εξελίξεις, προκειμένου το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» να μπει στην τελική του ευθεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη δήλωση, δεν εκφράσει μόνο την προσωπική άποψη

του Υφυπουργού Αθλητισμού. Είναι η θέση που αποφάσισε να υιοθετήσει σε αυτό το θέμα η Κυβέρνηση. Μάλιστα, μεταξύ του ραντεβού των ανθρώπων της ΑΕΚ με... υπηρεσιακά στελέχη του ΥΠΕΚΑ και την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, υπήρξε σειρά διαβουλεύσεων.

Και ίσως αυτό να εξηγεί σε κάποιο βαθμό την αλλαγή κλίματος που υπήρξε ανάμεσα σε αυτές τις δύο συναντήσεις. Αυτήν με τους ανθρώπους του Υπουργείου (όταν ακόμη δεν είχε γίνει γνωστή η απόφαση του ΣτΕ) που δεν εξελίχθηκε θετικά για την ΑΕΚ και στην σύσκεψη με τη συμμετοχή ΥΠΕΚΑ και Δήμου, στην οποία διαπιστώθηκε μια συνολική διάθεση να υπάρξει ένα πνεύμα σύμπνοιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα