Τα... γυρίζει ο Ιμπραΐμοβιτς για το νούμερο

15:22 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Αντιδράσεις προκάλεσε η απαίτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να φορέσει την φανέλα με το "10" στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Σουηδό επιθετικό να προσπαθεί τώρα να ανασκευάσει λέγοντας πως είναι απλά ένα νούμερο και τίποτα σπουδαίο. Υπενθυμίζεται πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρί Σεν Ζερμέν είχε υποστηρίξει πως αν η διοίκηση θέλει να τον ικανοποιήσει ξέρει τον τρόπο εννοώντας να του δώσουν την φανέλα με το "10" που ανήκει στον Νενέ.

Σε δηλώσεις του μετά

την πρώτη του προπόνηση με την Παρί στις ΗΠΑ, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε για το επίμαχο θέμα: "Δεν έχουμε μιλήσει με την διοίκηση για το νούμερο της φανέλας μου. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Εξάλλου υπάρχουν πολλά νούμερα διαθέσιμα, οπότε δεν θα υπάρξει θέμα. Στο κάτω-κάτω ένα νούμερο είναι, τίποτα σπουδαίο".
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του ομάδα, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Μου φαίνεται πολύ καλό το γκρουπ των παικτών. Η ομάδα που φτιάχνεται από τον Κάρλο Αντσελότι είναι ενδιαφέρουσα. Η αλήθεια είναι πως ήμουν κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά ήθελα πολύ να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα