Τα επόμενα βήματα για το γήπεδο

22:52 2/7/2012 - Πηγή: AEK365

Συνεδρίασε για πρώτη φορά σήμερα στα Σπάτα η επιτροπή γηπέδου που αποτελείται από μέλη της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής. Την «κιτρινόμαυρη» εταιρεία εκπροσώπησαν οι Ανδρέας Δημητρέλος, Μάκης Κασνακίδης, Βασίλης Σίμος και Χάρης Γρηγορίου, ενώ το σωματείο οι Κώστας Παπαδημητρίου, Αλέξης Αλεξίου, Γιώργος Κατσαδήμας, Μάκης Τσακαρδώκης και Ανδρέας Ανατολιωτάκης.
Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν,

στην προσπάθεια την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πρώτο θα είναι να συναντηθούν με τον Γιάννη Βούρο, προκειμένου να ενημερωθούν όλες οι πλευρές με κάθε λεπτομέρεια για τα αποτελέσματα των επαφών που έχουν γίνει έως τώρα με τους Κινέζους και να μάθουν όλες τις παραμέτρους αυτής της υπόθεσης. Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση και με τους Στατρηγέα και Αγιοστρατίτη, δύο αρχιτέκτονες που έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να ακούσουν την τεχνική τους άποψη σε σχέση με την ισχύουσα νομοθεσία.
Από την πλευρά της Ερασιτεχνικής, ο πρόεδρος της Κώστας Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε ότι το σωματείο είναι θετικό και θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε θέλει να προχωρήσει το πρότζεκτ του γηπέδου να το κάνει, αρκεί να δεσμευτεί ότι δεν θα επιβαρυνθεί οικονομικά ούτε με ένα ευρώ η Ερασιτεχνική και να μην γίνει χρήση καμίας επιχορήγησης, αν δεν έχει διασφαλιστεί σε απόλυτο βαθμό ότι το σχέδιο είναι υλοποιήσιμο...

Keywords
Τυχαία Θέματα