Τα χρειάστηκε η Τσέλσι, δύσκολα και η Λίβερπουλ

23:51 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι πέρασε πιο δύσκολα απ' ό,τι περίμενε στην έδρα της Σριούσμπερι και μάλιστα χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στο τέλος της αναμέτρησης για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Εκτός έμεινε η Γουέστ Μπρομ του Γιώργου Σαμαρά, ηττήθηκε 2-1 από την Μπόρνμουθ.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και έδωσε το προβάδισμα στους «μπλε» (48') αλλά με σχεδόν 20 λεπτά να απομένουν (77') ο Μανγκάν ισοφάρισε σε 1-1. Ο Γκράντισον ωστόσο καταδίκασε την ομάδα του, παραβιάζοντας

την εστία της για το τελικό σκορ.

Η δεύτερη της Πρέμιερ Λιγκ, Γουέστ Μπρομ, πάλεψε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 (49' Ο'Κέιν) και έφερε το ματς σε προσωρινή ισοπαλία με ακόμη ένα αυτογκόλ στην βραδιά, αυτό του Τόμι Έλφικ. Τα πράγματα έμειναν έτσι για μόλις ένα λεπτό, αφού στο 86' ο επιθετικός Κάλουμ Γουίλσον έκανε την... δουλειά του για το 2-1.

Πρόκριση με το ίδιο σκορ πήρε και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην έδρα της ΜΚ Ντονς, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει το... όνειρο μετά το 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 2-0 επί της Μπράντφορντ.

Πήρε μπρος ο Μάριο Μπαλοτέλι, πήρε και η Λίβερπουλ! Με τον Ιταλό στράικερ να σκοράρει και να ισοφαρίζει σε 1-1, οι «κόκκινοι» βρήκαν τις ψυχικές δυνάμεις για να περάσουν το έμποδιο της Σουόνσι και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ με σκόρερ τον Ντέγιαν Λόβρεν στις καθυστερήσεις (2-1).

Ο «Super Mario» δεν ξεκίνησε ως βασικός στο παιχνίδι, αλλά σχεδόν με το που πέρασε στο ματς έφτασε στην ισοφάριση του τέρματος του Έμνες (63'). Ο Μπορίνι, που ξεκίνησε στην θέση του συμπατριώτη του, τον τροφοδότησε και εκείνος με κοντινή προβολή έδωσε... πάτημα ανατροπής.

Αυτήν ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ντέγιαν Λόβρεν να βρίσκεται στο σωστό σημείο για να κάνει το 2-1, συνεχίζοντας έτσι σε υψηλούς ρυθμούς για δεύτερο διαδοχικό ματς.

Κατέρρευσε η Φούλαμ

Η Φούλαμ ξεκίνησε ονειρεμένα ακόμη ένα παιχνίδι μετά τις πρόσφατες επιτυχίες της, αλλά τα 2-0 γκολ του Ντεμπελέ αποδείχθηκαν πολύ... λίγα μπροστά στην Ντέρμπι.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Μάρτιν στο 45' και πήραν προβάδισμα σε ένα καταιγιστικό επτάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ράσελ έκανε το 2-2 και ο Ντόκινς το 3-2 (47', 54') για να ακολουθήσει ακόμη μία έκρηξη στο 62' και το 65' για το τελικό 5-2 (Χέντρικ, Ντόκινς).

Keywords
Τυχαία Θέματα