Τα... χώνει σε Τζιμπούρ η «Le Buteur»!

19:42 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της «Le Buteur»:

«Η Le Buteur φρεσκάρει τη μνήμη του Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο ποδοσφαιριστής στις τοποθετήσεις του τόνισε ότι υπάρχει... επιχείρηση εναντίον του. Τα σχόλιά του είναι εντελώς λανθασμένα και προκαλούν έκπληξη.

Μάλλον ξέχασε ορισμένα γεγονότα. Η Le Buteur έστειλε για χάρη του έξι φορές δημοσιογράφους της στην Ευρώπη. Ήταν μία στη Σκωτία όταν δοκιμαζόταν στην Σέλτικ, τέσσερις στην Ελλάδα

και μία στην Αυστρία. Υπήρξαν στιγμές που ο ίδιος δεν ήθελε να μας μιλήσει. Κανένα Μέσο δεν μπαίνει σε τόσο κόπο και τόσα έξοδα εάν δεν τρέφει σεβασμό και μεγάλη εκτίμηση προς τον παίκτη.
Ο Τζεμπούρ είχε πάντα προβλήματα με τα ΜΜΕ και από αυτό δεν ξέφυγαν ούτε εκείνα της Ελλάδας. Δεν μιλάει σε ρεπόρτερ, επειδή θεωρεί ότι πάντα θέλουν να τον βλάψουν. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα τον αποκάλεσαν 'τρομοκράτη'.

Εκείνα του έδωσαν το προσωνύμιο αυτό και όχι εμείς. Από εκεί και έπειτα ο Τζεμπούρ θα μπορούσε να είχε μιλήσει στην Αλγερία και όχι μέσω Facebook ή twitter. Η αλήθεια όμως είναι η εξής: το τελευταίο του γκολ σε ανταγωνιστικό ματς ήταν τον Ιούνιο του 2009 στο ματς με την Αίγυπτο, ήτοι παραπάνω από τρία χρόνια πίσω.

Ο Ραφίκ ως μεγάλος φαν της Μπαρτσελόνα που είναι μπορεί να ρωτήσει τον Ινιέστα και τον Φάμπρεγας το πώς λειτουργούν σε θέματα συνεντεύξεων στην τηλεόραση και όχι μόνο. Για να μη μιλήσουμε για άλλες μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή απόδειξη στα αρχεία μας ότι λειτουργήσαμε εναντίον του Τζεμπούρ. Αντιθέτως πάντα τον υπερασπιζόμασταν, ακόμα και όταν είχε προβλήματα με τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του ή τους ιδιοκτήτες των συλλόγων όπου έπαιζε.

Εάν θέλαμε να γίνουμε... αντί-Τζεμπούρ, θα αποκαλύπταμε πολλά γεγονότα. Για παράδειγμα θα μπορούσαμε να είχαμε αναφέρει τι έκανε ο Τζεμπούρ στο Μαρακές τη νύχτα που ακολούθησε μετά τον αγώνα της Αλγερίας με την Λιβύη»...

Keywords
Τυχαία Θέματα