Σταυρόπουλος: Απόλυτα συνεπής η εταιρία μου στις χορηγίες

19:07 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Σταυρόπουλος κατέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ με καθυστέρηση την δόση της χορηγίας (στο πίσω μέρος της φανέλας) για τον Ιούνιο, ενώ ήδη πλήρωσε και την δόση του Σεπτεμβρίου (50.000 ευρώ). Ο ιδιοκτήτης της «International Service Oil» μίλησε σήμερα στην «ΩΡΑ» για το θέμα της χορηγίας και τόνισε ότι θα είναι παρών και θα στηρίξει την ΑΕΚ και την προσπάθεια που γίνεται.
Η δήλωση του:
«Σας ενημερώνω πως η εταιρία μου «International

Service Oil», έχει εξοφλήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ ως προς τη δόση των 80.000 ευρώ που έληγε τον 5ο του 2012. Η καταβολή της εν λόγω δόσης καθυστέρησε λόγω της αδυναμίας της ομάδας να εξασφαλίσει έγκαιρα την αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, κάτι που αποτελεί ουσιώδη όρο της μεταξύ μας σύμβασης.
Μετά από προτροπή του προέδρου μας, Θωμά Μαύρου και με το δεδομένο της οικτρής οικονομικής κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα λόγω των αποτυχημένων διοικήσεων των τελευταίων ετών, η «International Service Oil» έχει ήδη καταθέσει τη δόση της 30/9, ύψους 50.000 ευρώ. Η εταιρία μου ήταν και είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη χορηγική σύμβαση με την ΠΑΕ ΑΕΚ και τα χρήματα που έχουν μπει στα ταμεία της ομάδας, τα τελευταία 2 χρόνια, ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ. Προσωπικά, θα ήθελα να τονίσω πως στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα μας, είμαι παρών και την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους. Επειδή στην παρούσα φάση απαιτείται ενότητα, τόσο ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Άρη, όσο και της διαφαινόμενης και άκρως επιθυμητής εμπλοκής Βιντιάδη στην ΑΕΚ, δεν επιθυμώ να επεκταθώ περισσότερο, θα το πράξω όμως, αν προκληθώ ξανά ή γίνει προσπάθεια να σπιλωθεί το όνομα και η υπόληψη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα