Τα απίστευτα ονόματα που έδωσαν οι γονείς στα παιδιά τους το 2013

22:05 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι γνωστό ότι εδώ και κάμποσα χρόνια οι γονείς συνηθίζουν να δίνουν ανορθόδοξα ονόματα στα παιδιά τους, κάποιοι όμως το παρακάνουν!

Πέρα από αυτούς που ονομάζουν τα παιδιά τους από τηλεοπτικές σειρές, όπως το Homeland και το Breaking Bad, υπάρχουν κι αυτοί που είναι πιο... δημιουργικοί!

Το σάιτ BabyCenter έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τα ονόματα που προτίμησαν οι γονείς για τα παιδιά τους το 2013 στις ΗΠΑ με κάποια να είναι απίστευτα!

Έτσι, για κορίτσια κάποιοι επέλεξαν τα Blip (Σήμα), Fairy (Νεράιδα), Kiwi (Ακτινίδιο), Butterbean (Φασόλι), Phone ενώ για τα αγόρια ονόματα όπως Ajax (η ομάδα), Baobao (όνομα φεστιβάλ και όνομα εταιρείας τσαντών), Cheese (Τυρί), Danish (Δανός), Egypt (Αίγυπτος), Jag (αναφέρεται στη Τζαζ), Panda (το ζώο Πάντα) και Rocket (ρουκέτα).

Στο σάιτ υπάρχει η δυνατότητα να αναζητήσεις οποιοδήποτε όνομα σκεφτείς, όσο τρελό κι αν είναι, και να δεις πόσο προτιμάται από ευτυχείς γονείς. Έτσι, με μια μικρή αναζήτηση θα ανακαλύψει κανείς ότι 3 παιδιά το 2010 ονομάστηκαν Butt (Πισινός), άλλα δυο το 2012 Hotdog και δύο ακόμα Σούπερμαν, ενώ το 1995 συνολικά 34 (μάλλον δυστυχισμένα σήμερα) παιδιά ονομάστηκαν Freak (Φρικιό)! Το 2009 τρία παιδιά ονομάστηκαν Elbow (Αγκώνας) και το 2010 τρία ονομάστηκαν Poopy (Κακάκια).

Έτσι, ίσως σε καμια 40αριά χρόνια την Αμερική να κυβερνά ένας που θα ονομάζεται Φρικιό, Κακάκιας ή Νεράιδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα