Άντεξε ο Πανιώνιος

21:35 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 14η αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ.Κάκος

Με βαθμό έφυγε από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος όπου αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο που είχαν την κυριαρχία και τις φάσεις με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να

ισορροπεί το ματς στην επανάληψη.

Ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων ήταν το πρώτο μέρος με τον Πανιώνιο απλά να αμύνεται. ο Παναιτωλικός απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπόγιοβιτς και στο 14' άγγιξε το γκολ όταν ο Καλί έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μητρόπουλος έκοψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού απείλησε και στο 19' ενώ δύο λεπτά μετά ο Κούσας σκόραρε αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ. Η πίεση συνεχίστηκε με τον Παπουτσογιαννόπουλο να επιχειρεί ένα γυριστό στο 35' χωρίς όμως επιτυχία. Τρία λεπτά μετά ο Ανέστης έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Καμαρά όπως και το σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου στο 40'. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η ομάδα του Αγρινίου είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Μπακάκη.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος. Ο Παναιτωλικός απείλησε με ένα σουτ του Καμαρά στο 52' και τρία λεπτά μετά είχε μια καλή φάση με κεφαλιά του Μπόγιοβιτς. Επόμενη αξιόλογη φάση αυτή του 71' με τον Καπάνταη να κάνει ένα σουτ που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε πολύ κακό με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί και τον Πανιώνιο να στέκεται καλά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Κούσας, Καλί, Γκόλιας (80'Δάρλας), Γοδόι (64'Μπελόν), Τζούνιορ, Παπουτσογιαννόπουλος (75'Καλογέρης), Μπακάκης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (86'Λαμπρόπουλος), Μενδρινός (67'Καπάνταης), Αραβίδης, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Γιάννου (93'Τόσκας).

Keywords
Τυχαία Θέματα