Τα αλλάζει όλα στα διαδικτυακά παιχνίδια ο ΟΠΑΠ

18:33 4/3/2014 - Πηγή: AEK365

Σε μια νέα εποχή μπαίνει ο ΟΠΑΠ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την GTECH S.p.A. η οποία σηματοδοτεί και την είσοδο του στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Το αργότερο έως το τέλος Μαΐου η online πλατφόρμα θα είναι στο αέρα και στη διάθεση των παικτών. Η εταιρία

ετοιμάζει πολλές καινοτομίες στο "Πάμε Στοίχημα" για να κάνει πιο ελκυστικό το προϊόν με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι θα δίνει μπόνους σε παίκτες που ποντάρουν σε πολλά παιχνίδια.

Πέραν του στοιχήματος διαδικτυακά θα παίζονται όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ (Τζόκερ, Λόττο, Κίνο κτλ). Ειδικότερα για το Κίνο το πλάνο είναι να υπάρχουν κληρώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Από την μετάβαση των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ στο διαδίκτυο θα έχουν οφέλη και οι πράκτορες με τους οποίους ήδη έχει βρεθεί η φόρμουλα για το πως δεν θα πληγούν από τις αλλαγές αυτές. Αναφορικά με τους παίκτες οι αλλαγές έγιναν με φιλοσοφία "παίζεις μόνο όσα έχεις". Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν με λεπτομέρειες οι αλλαγές που θα φέρει το διαδικτυακό παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα