Συγγνώμη μέσω SMS ο Κυργιάκος

12:46 9/11/2011 - Πηγή: AEK365

Κάτι παραπάνω από μια συγγνώμη μέσω SMS περίμενε ο Νέβεν Σούμποτιτς από τον Σωτήρη Κυργιάκο μετά την αγκωνιά του Έλληνα αμυντικού που είχε ως αποτέλεσμα να τοποθετηθούν λάμες στο πρόσωπο του Γερμανού αμυντικού της Ντόρτμουντ καθώς είχε υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό.

Το περιστατικό συνέβη στην διάρκεια του αγώνα της Ντόρτμουντ με την Βόλφσμπουργκ και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "BILD", ο Σούμποτιτς τόνισε: "Μου ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός SMS.

Νομίζω πως μετά από μια τέτοια πράξη δεν είναι αρκετή μια συγγνώμη μέσω ενός γραπτού μηνύματος. Εξακολουθώ να βιώνω τις συνέπειες της πράξεις του".

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως ο Κυργιάκος είχε πρόθεση, ο Σούμποτιτς απάντησε: "Απλώς θα πω ότι ήταν εντελώς αχρείαστο να χρησιμοποιήσει έτσι τους αγκώνες του. Θα έπρεπε να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί". Για την φάση του τραυματισμού του, ο Γερμανός αμυντικός δήλωσε: "Στην αρχή νόμιζα πως απλώς έτρεχε αίμα από την μύτη μου και συνέχισα. Όμως στο ημίχρονο ο γιατρός της ομάδας μου έδειξε το πρόσωπο μου στον καθρέφτη και μου είπε πως πρέπει να αντικατασταθώ. Πλέον έχω τρεις λάμες στο πρόσωπο μου. Μπορεί να ακούγεται μακάβριο, αλλά έχω ευτυχ΄ς μόνο ένα τριπλό κάταγμα. Είμαι τυχερός που δεν έπαθα κάτι χειρότερο στο μάτι μου. Πιστεύω πως τον Ιανουάριο θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και πάλι. Τουλάχιστον έτσι ελπίζω".

Keywords
Τυχαία Θέματα