Συνεχίζεται η συνεργασία ΑΕΚ-Ιατρική Φροντίδα

18:10 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζεται η συνεργασία της ΑΕΚ με την Ιατρική Φροντίδα, καθώς ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Ερασιτεχνική το γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ το πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο που ειδικεύεται στον τομέα της Προληπτικής Ιατρικής Περίθαλψης με πολυετή πείρα και παράδοση στην παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας, στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια τα οποία βρίσκονται στην Λεωφόρο Δεκελείας αρ. 64 στη

Νέα Χαλκηδόνα.

Ο όμιλος της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, εδώ και πολλά χρόνια, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο Λονδίνο λειτουργεί η MEDICAL DIAGNOSIS (παράρτημα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ) ένα πλήρες Βιοπαθολογικό (Μικροβιολογικό Εργαστήριο) το οποίο συνεργάζεται με Έλληνες ιατρούς. Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο με ISO 900 1 και συμμετέχει στο πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου UKNEQAS.

Οι εξαίρετοι και καταξιωμένοι ιατροί και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της προσφέρει με συνέπεια και απαράμιλλο ενδιαφέρον τις υπηρεσίες της στους αθλητές όλων των τμημάτων του Σωματείου.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ με την προσφορά της συμβάλλει και στην οικονομική ελάφρυνση του Σωματείου μας λόγω των δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση και όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην διαφήμιση και προώθηση του ονόματος της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ στον χώρο του αθλητισμού, προβάλλοντας το σε όλες τις εκδηλώσεις του Σωματείου.-

Ευχή και επιθυμία μας η συνεργασία μας να συνεχιστεί για πολλά χρόνια γιατί κρίνεται επιτυχημένη-αποτελεσματική και ιδιαίτερα ανταποδοτική και ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές».

Keywords
Τυχαία Θέματα