«Μόνο για τη νίκη»

17:40 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Μάριμπορ ο Χάρης Μαυρίας, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Είστε έτοιμοι οι νεαροί να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις της πρώτης ομάδας; Ειδικά τώρα που έχετε έναν προπονητή που σας ξέρει και σας πιστεύει.

«Εμείς οι νέοι από τις ακαδημίες με την προπόνηση που κάνουμε προετοιμαζόμαστε για αυτό το λόγο, να πλαισιώσουμε την πρώτη ομάδα. Από εκεί και πέρα με σκληρή δουλειά, όχι μόνο εμείς αλλά όλοι, δείχνουμε ποιος αξίζει να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό».

Ο αγώνας με τη Μάριμπορ θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο. Πως το περιμένετε εσείς οι ποδοσφαιριστές;

«Την αντιμετωπίσαμε στο εκτός έδρας και είδαμε ότι είναι δυνατή. Εμείς προετοιμαζόμαστε μέσα από τις προπονήσεις και φτιάχνουμε ψυχολογία. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό και αυτό είναι η νίκη γιατί ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη. Φυσικά να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Σας τόνωσε την αυτοπεποίθηση η νίκη επί του ΠΑΟΚ;

«Η νίκη με τον ΠΑΟΚ μας δίνει ψυχολογία. Όμως πρέπει να το ξεχάσουμε το ματς, με τη Μάριμπορ είναι κάτι άλλο πρέπει να προσπαθήσουμε για να νικήσουμε. Η Μάριμπορ θα μπει δυνατά και επιθετικά, αλλά αν δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Έχεις εξήγηση για το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός εντός και εκτός έδρας;

«Σίγουρα πρέπει να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό εντός και εκτός. Στην έδρα μας μας βοήθησε και ο κόσμος, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάποια εξήγηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα