Συνεχίζει από… εκεί που σταμάτησε!

00:06 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

Επιτέλους... δράση. Έπειτα από έναν μήνα (παρά δύο μέρες) αγωνιστικής απραξίας, η οποία ήταν αποτέλεσμα του προγραμματισμένου ρεπό και της απρογραμμάτιστης -διπλής- αναβολής της αγωνιστικής δραστηριότητας, η ΑΕΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις της, απέναντι στην Παναχαϊκή, στην Πάτρα (18.00, ΟΤΕ). Με ένα παιχνίδι που ουσιαστικά ολοκληρώνει το... εντυπωσιακά δύσκολο πρόγραμμα που είχε να αντιμετωπίσει

στις πρώτες έξι αγωνιστικές, οι οποίες περιελάμβαναν «μαζεμένα» τα ματς με τις ομάδες πρώτης ταχύτητας της κατηγορίας, όλα εκτός έδρας εκτός αυτού με τον Απόλλωνα!
Μέχρι τώρα, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ανταποκρίθηκε πλήρως στις δυσκολίες που της έβαλε η... κληρωτίδα, κάνοντας το 4Χ4 στα παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει (έκανε και το ρεπό της). Ωστόσο, το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερο, από κάθε άποψη. Όχι μόνο επειδή η Ένωση θα αντιμετωπίσει ακόμη μια από τους ομάδες που φιλοδοξούν να την... κοντράρουν (στο μέτρο του δυνατού) στον 1ο όμιλο, αλλά και λόγω όσων έχουν προηγηθεί εκτός γηπέδου.
Το... μενού περιελάμβανε τις «καταγγελίες» ότι η ΑΕΚ ανέβαλε ολόκληρη την αγωνιστική στη Β' Εθνική και το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, επειδή της έλλειπαν ο Μάνταλος και ο Μπακάκης(!), την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για να διερευνηθούν όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ΑΕΚ, τις εξαγγελίες του ποινικολόγου για βράβευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, την επίσημη άρνηση της Ένωσης, την προτροπή του Δημήτρη Μελισσανίδη να μην δώσει το «παρών» ο κόσμος της ομάδας στο γήπεδο, τις δηλώσεις του προέδρου της Παναχαϊκής για... ανωτερότητα της ομάδας του...
Έγιναν πολλά που... φόρτισαν την ατμόσφαιρα εν όψει του σημερινού αγώνα, ο οποίος είναι δεδομένο ότι απέκτησε... μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, όμως, για την ΑΕΚ δεν πάει να είναι ακόμη ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσει συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί της και κάνοντας ακόμη πιο σαφές ότι δεν πρόκειται να αφήσει (ούτε φέτος) κανέναν και τίποτα να αμφισβητήσει πως αποτελεί... μια κατηγορία μόνη της.
Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του αγώνα, το ενδιαφέρον είχε εστιαστεί από την αρχή στον Πέτρο Μάνταλο, έπειτα από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής άσος έδωσε μεγάλο αγώνα και κατάφερε να μπει στην αποστολή. Όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα, μαζί με τους... γνωστούς Ανέστη, Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Πεταυράκη, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα, Αραβίδη. Αν δε τα καταφέρει ο Μάνταλος, φαβορί για τον ρόλο του επιτελικού χαφ είναι ο Ντακόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα