Ούτε τώρα η ΑΕΚ

22:07 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που πήρε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση αν και βρέθηκε μπροστά με 1-0 σετ τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από τον Φοίνικα στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας και υποχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ματς

Πολύ καλό και δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η Ένωση παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία σε μπλοκ και υποδοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει από την αρχή μια διαφορά ασφαλείας (10-7) . Στη συνέχεια, ο Φοίνικας έδειξε να μην μπορεί να αντιδράσει κι έτσι η ΑΕΚ της Καρδιάς έφτασε να προηγείται με 1-0 στα σετ.
Στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, αλλά η ομάδα της Σύρου αντέδρασε και πέρασε μπροστά (10-14), η ΑΕΚ δεν τα παράτησε και κατάφερε να κάνει το ματς ντέρμπι μέχρι τέλος. Ωστόσο, κάποια λάθη της στέρησαν τη δυνατότητα να κάνει το 2-0 και ισοφαρίστηκε σε 1-1 (28-30).
Στο τρίτο σετ η Ένωση δεν μπόρεσε να αντιδράσει και με τα αρκετά λάθη που έκανε έδωσε το δικαίωμα στον Φοίνικα να το εκμεταλλευτεί. Η ομάδα της Σύρου έτσι προηγήθηκε με άνεση και τελικά έφερε το ματς στα μέτρα της, κάνοντας το 2-1 στα σετ.
Έπειτα, δεν άλλαξε τίποτα. Η ΑΕΚ έδειξε να μην μην μπορεί να βρει ρυθμό και ο Φοίνικας έκανε ανενόχλητος το παιχνίδι του με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη και η Ένωση να γνωρίσει μια ήττα που την φέρνει σε δύσκολη θέση.

Τα σετ: 25-16, 28-30, 18-25,12-25.

* Μετά το τέλος του αγώνα, μια ομάδα οπαδών ζήτησε εξηγήσεις από του Αλεξίου, Κατασαδήμα για την κατάσταση στο τμήμα, ενώ... αναζητούσε τον Μακρή. Στο κλειστό της Γλυφάδας ήταν και ο Ανατολιωτάκης, ωστόσο αποχώρησε δέκα λεπτά πριν απ' τη λήξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα