Συνεχίζει ακάθεκτη η Ξάνθη

16:55 4/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με την αρκετά καλή ψυχολογία που έχει η Σκόντα Ξάνθη κατάφερε να φύγει νικήτρια και από το Καυταντζόγλειο με 2-0 επί της Δόξα Δράμας για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και να συνεχίσει με νίκες. Ενώ σε αντίθετη τροχιά κινούνται στην ομάδα της Δράμας, αφού ακόμα ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους για να καταφέρουν να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια.

Το ματς

Η Ξάνθη μπήκε στο παιχνίδι θέλοντας

να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Έτσι κι έγινε, αφού μετά τις ευκαιρίες με τον Πόι και τον Βλαχοδήμο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21ο λεπτό. Ο Μαρκόφσκι βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, έβγαλε συρτά τη σέντρα στον Μάνταλο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0. Στην συνέχεια η ομάδα της Δράμας προσπάθησε να πιέσει για να ισοφαρίσει, όμως χωρίς αποτέλεσμα, με το 1-0 υπέρ των Ακριτών να παραμένει μέχρι το ημίχρονο.

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως η Ξάνθη έκανε το 2-0 κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Μαρκόφσκι στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα ο Πόι έκανε μία σέντρα σουτ, με τον Σέρεμετ να διώχνει λάθος και τον Μαρκόφσκια με κοντινό πλασέ να σκοράρει. Έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τις δύο ομάδες να μην απειλούν ιδιαίτερα τις αντίπαλες εστίες. Έτσι το τελικό 2-0 μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα φυσιολογικό.

Δόξα Δράμας (Α. Χαραλαμπίδης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον (60' Αγγελούδης), Καπέλ, Αραβίδης, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης (66' Γκαμπόρ), Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης (70' Πιτσόκος).

Skoda Ξάνθη (Μ. Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Βάλλας, Κομεσίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μάνταλος (53' Νταρμπιόν), Πόι (81' Φλίσκας), Βλαχοδήμος (59' Μαρσελίνιο), Μαρκόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα