Δεν δυσκολεύτηκε η Ατλέτικο

14:58 4/12/2011 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 3-1
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Ατλέτικο επικράτησε με 3-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο και πλησιάζει τις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η Ατλέτικο απείλησε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κόκε, ενώ στο 16' ο Κομπένιο είπε όχι σε προσπάθεια του Φαλκάο. Τελικά η πίεση της Ατλέτικο απέφερε καρπούς στο 25ο λεπτο. Ο Γκάμπι συνδυάστηκε με τον Φαλκάο και από κοντά ‘έγραψε το 1-0. στην επόμενη φάση η Ατλέτικο

έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Κομπένιο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το πλασέ του Ρέγιες.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν τόσο καλός, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 74' και να κλειδώσουν τη νίκη. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος πέρασε τον Φιγκουέρας και πλάσαρε τον Κομπένιο. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Σάλβιο ενώ στην επόμενη φάση η Ράγιο μείωσε σε 3-1 με τον Πίτι.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ασένχο, Μιράντα, Περέα, Λουίς, Ντομίνγκες, Ρέγιες (71' Σάλβιο), Ντιέγκο (88' Αντριάν), Γκάμπι, Σουάρες, Κόκε (46' Πίτσι), Φαλκάο.
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Κομπένιο, Κασάδο, Φιγκουέρας, Τίτο (71' Πατσέκο), Μοβίγια85' Μίτσελ), Φουέγο, Μίκου, Ταμούδο, Πίτι, Μπανγκουρά (76' Κόκε).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα