Γιαννακόπουλος: Καθίστε και δείτε πώς θα χορέψετε!

13:42 11/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στα γραφεία της ΚΕΔ πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των διαιτητών για τον τρίτο τελικό της Α1 μπάσκετ που θα γίνει την Τετάρτη στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να συνεχίζουν να... τρώγονται για την διαιτησία.
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός,

Γιώργος Σκινδήλιας μαζί με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Χρήστο Σταυρόπουλο έκαναν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος των διαιτητών την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και επικαλέστηκαν τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα.
Από την μεριά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο αντιπρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος υποστήριξαν πως όσα γράφονται στο φύλλο αγώνα είναι ψέματα και επικαλέστηκαν τις εκθέσεις του ΟΑΚΑ και της αστυνομίας. Ο Ολυμπιακός απάντησε πως το να επικαλείται ο Παναθηναϊκός την έκθεση του ΟΑΚΑ είναι σαν να χρησιμοποιεί την μαρτυρία του θυρωρού του.

Οι διάλογοι από την κλήρωση:
Γιαννακόπουλος: «Βγήκαν οι γραφικοί και ζήτησαν να με μαζέψουν»
Σκινδήλιας: «Έπρεπε να σαν έχουν μαζέψει εδώ και καιρό»
Γιαννακόπουλος: «Θέλαμε η κόντρα να είναι μέσα στις γραμμές. Πλέον είναι προσωπική. Ετοιμαστείτε να χορέψετε».
Σκινδήλιας: «Απειλείτε τον Ολυμπιακό;»
Γιαννακόπουλος: «Καθίστε και δείτε πως θα χορέψετε»
Σκινδήλιας: «Τις απειλές σας να τις κάνετε εκεί που σας παίρνει, στους διαιτητές».

Στο περιθώριο της "κοκορομαχίας" των δυο ομάδων έγινε και η κλήρωση των διαιτητών για τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ με την διαιτητική τριάδα να την απαρτίζουν οι Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας. Σε περίπτωση που υπάρξει και τέταρτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ η διαιτητική τριάδα θα είναι Χριστοδούλου, Τανατζής και Καρακατσούνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα