Συνέχεια με ΠΑΟΚ-Καλαμαριά

12:55 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με το τοπικό ντέρμπι ΠΑΟΚ - Απόλλων Καλαμαριάς συνεχίζεται αύριο η 4η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Ο Δικέφαλος έχει μία νίκη (στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα της με τον ΑΟ Κηφισιάς), ο Απόλλωνας μετά από τρεις αγώνες δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε σετ και η ανάγκη για βαθμούς είναι δεδομένη και για τις δύο ομάδες.
Η παράδοση πάντως δείχνει ξεκάθαρα ΠΑΟΚ,

καθώς στις τρεις προηγούμενες α αναμετρήσεις τους στο PAOK Sports Arena, οι ασπρόμαυροι έχουν ισάριθμες νίκες με σκορ 3-0, αλλά δεν θα προλάβουν να έχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον Γιασέρ Ρομέρο.
«Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί στόχος μας είναι μόνο το τρίποντο. Έχουμε δουλέψει καλά, παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και την απώλεια του Ρομέρο, αλλά η Καλαμαριά είναι μια ομάδα που μάχεται κι από τη στιγμή που δεν έχει πάρει βαθμό θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνη», είπε αρχικά ο Γιάννης Μέλκας και συμπλήρωσε: «Η παράδοση πάντα μετράει, αλλά κάθε παιχνίδι είναι μια νέα ιστορία. Αν πάντως εμείς έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Από την πλευρά του ο Χρήστος Πάτρας παραδέχθηκε αρχικά: «είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες αφού κι εμείς κι ο ΠΑΟΚ το έχουμε ανάγκη» εκφράζοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του: «Δεν μας πτοούν οι τρεις ήττες γιατί είμαστε νέα ομάδα και ξέραμε τις μας περιμένει στην αρχή, ωστόσο όσο περνάω περιμένω να βλέπω βελτιωμένη εικόνα. Ούτε η παράδοση μας απασχολεί γιατί οι παραδόσεις είναι για να σπάνε».

Keywords
Τυχαία Θέματα