Συνάντηση με τους… διαφωνούντες

16:08 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Παρότι από τη διοίκηση εκφραζόταν η σιγουριά πως Φαμπιάν Βάργκας και Λέο Μπέλεκ θα υπέγραφαν τα έγγραφα που θα σταλούν στην ΟΥΕΦΑ για την αδειοδότηση της ομάδας, σιγουριά σε βαθμό όπου τόνιζαν πως ήδη υπέγραψαν, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Χοσέ Κάρλος, αξιώνουν περισσότερα χρήματα από αυτά που τους προτάθηκαν και είναι έτοιμοι να μην υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα. Αυτός είναι

και ο λόγος που έχει προγραμματιστεί εντός της ημέρας και εφόσον δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και των εν λόγω παικτών, παρουσία του Άρναρ Γκρέταρσον.

Σκοπός είναι να πειστούν όλοι τους πως η νέα διοίκηση έχει καταβάλει προσπάθειες για να εξισορροπήσουν τα πράγματα και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αποπληρωθούν οι παίκτες. Μάλιστα, θα τους τονιστεί πως αν κρατήσουν αυτή τη στάση, τότε θα κάνουν κακό τόσο στους ίδιους, όσο και τους συμπαίκτες τους, που ήδη έχουν υπογράψει. Αναφορικά τώρα με την υπόθεση του Έλληνα παίκτη που ακόμα δεν έχει συναινέσει, φαίνεται πως στο τέλος θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και θα το πράξει και αυτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα