Συνάντηση Καπράλου - Ολάντ

16:42 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια των αγώνων κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΟΕ αναφέρει…

«O Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Φρανσουά Ολάντ, στη

διάρκεια των αγώνων κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ πήγε στο κολυμβητήριο για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό στα 200 μέτρα πεταλούδα με την συμμετοχή του Γιάννη Δρυμωνάκου και συνομίλησε με τον Γάλλο Πρόεδρο, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές. Ο κ. Σπύρος Καπράλος ανταπέδωσε τις ευχές και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν μαζί.

Σε πλήρη δραστηριότητα βρίσκεται το ιατρικό επιτελείο της Ελληνικής Ολυμπιακή Επιτροπής στο Ολυμπιακό χωριό. Μέχρι τώρα, την πρώτη εβδομάδα της παραμονής, έχουν προσφερθεί ιατρικές υπηρεσίες σε 35 αθλητές και αθλήτριες, ενώ στον τομέα της φυσικοθεραπείας είχαμε 150 επισκέψεις.

Για την οργάνωση και λειτουργία του ιατρικού επιτελείου ο υπεύθυνος ιατρός κος Γιώργος Μαρίνος αναφέρει: «Μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποιο σοβαρό περιστατικό. Είχαμε βέβαια αρκετούς αθλητές που έχρηζαν ιατρικής βοήθειας με μικροτραυματισμούς και ήδη σήμερα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Υπήρξε 100% αποκατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα