Συμβουλές Σαμαρά σε ΠΑΟ

12:06 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Σε λίγες μέρες ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο από τα δυο παιχνίδια κόντρα στην Μάδεργουελ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γιώργο Σαμαρά να στέκεται στα δυνατά σημεία της σκωτσέζικης ομάδας και να προειδοποιεί πως ο Παναθηναϊκός αν την υποτιμήσει θα το πληρώσει.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ", ο επιθετικός

της Σέλτικ τόνισε: "Όποιος υποτιμήσει την Μάδεργουελ θα το πληρώσει ακριβά. Σας το λέω γιατί ξέρω πολύ καλά αυτή την ομάδα. Γνωρίζω πως από σύμπτωση δεν βγήκε με την αξία της για να παίξει προκριματικά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως γνωρίζετε αντικατέστησε την Ρέιντζερς που υποβιβάστηκε, αλλά απρόλα αυτά το σκωτσέζικο συγκρότημα αποτελεί σκληρό καρύδι.
Είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνουν δυο πολύ δυνατά παιχνίδια, όπως είμαι πεπεισμένος ότι ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να προσπεράσει αυτό το εμπόδιο.
Η Μάδεργουελ έχει αρκετά κοινά σημεία με τον Παναθηναϊκό. Ένα από αυτά είναι το γήπεδο της, έστω και αν ο ΠΑΟ δεν αγωνίζεται τώρα στην Λεωφόρο, το οποίο είναι μικρής χωρητικότητας αλλά μοιάζει αφάνταστα με την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Το κοινό τους είναι πολύ φανατικό. Στηρίζει την ομάδα σε οποιεσδήποτε συνθήκες και την παροτρύνει να επιτίθεται ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Αυτό που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός είναι ο Κρις Χάμφρεϊ, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ. Είναι γρήγορος, τεχνίτης και εκρηκτικός. Πολύ καλός είναι και ο νεαρός αμυντικός Άνταμ Κάμινς, που αναδείχθηκε MVP της Μάδεργουελ στο πρόσφατο φιλικό με την Έβερτον.
Ένα άλλο αβαντάζ της Μάδεργουελ είναι το γεγονός ότι έχει τον ίδιο προπονητή αρκετά χρόνια όπως και τους ίδιους παίκτες, συνεπώς διαθέτει ομοιογένεια αφού γνωρίζονται πολύ καλά ο ένας με τον άλλο. Στην καλή τους μέρα μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα