Συμβιβασμένος με την απώλεια ο Γκουαρντιόλα

08:13 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Οσασούνα με 3-2 και σε συνδυασμό με την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λεβάντε βρίσκεται δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να εμφανίζεται συμβιβασμένος με την απώλεια του πρωταθλήματος και να στρέφει την προσοχή όλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ήταν μια οδυνηρή ήττα που μας αποκλείει από έναν στόχο μας. Οι παίκτες μου δυσκολεύτηκαν πολύ να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Η

αλήθεια είναι πως η διαφορά από την Ρεάλ είναι σημαντική. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε αυτό τον τίτλο μας".

Στο Τσάμπιονς Λιγκ στρέφει την προσοχή του και ο Πέδρο ο οποίος δήλωσε: "Είμαστε λυπημένοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού με την Οσασούνα και την ήττα. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, αφού ακολουθεί ο αγώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Λεβερκούζεν και πρέπει να το κατακτήσουμε".

Την συμπαράσταση των φίλων της Μπαρτσελόνα ζήτησε ο Ζεράρ Πικέ, με τον διεθνή στόπερ να δηλώνει: "Δεν παρατάμε το πρωτάθλημα. Μπορεί η διαφορά να μειώθηκε, αλλά ζητώ από τους φίλους της ομάδας να μείνουν στο πλευρό μας , επειδή τώρα τους χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Οι αποφάσεις του διαιτητή δεν αποτελούν δικαιολογία για την ήττα μας από την Οσασούνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα