Σύλληψη 54χρονου για τον εμπρησμό στις Σκουριές

12:10 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας 54χρονος συνελήφθη για την εμπρηστική επίθεση στην εταιρία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής,

Ο άνδρας, κάτοικος της περιοχής των μεταλλείων, προσήχθη το βράδυ της Κυριακής μαζί με δύο ακόμη άτομα στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου. Μετά την εξέτασή τους, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 54χρονου, καθώς, όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν

ελεύθεροι.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών. Συνολικά έγιναν 33 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι, αφού εξετάστηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Με αφορμή τις προσαγωγές, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ιερισσού δεκάδες κάτοικοι της περιοχής και διαμαρτυρήθηκαν για τις «τυφλές», όπως υποστήριξαν, προσαγωγές υπόπτων.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ένας από τους φύλακες ενημέρωσε λίγο μετά τις 00:30 ότι μια ομάδα 40-50 ατόμων που φορούσαν κουκούλες είχε εισβάλει στις εγκαταστάσεις και έριχνε εύφλεκτο υγρό σε διάφορα σημεία.

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και τράπηκαν σε φυγή.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε μηχανήματα, κοντέινερ μέσα στα οποία υπήρχαν γραφεία και σε οχήματα της επιχείρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα