Ακάθεκτοι οι «Οράνιε»

20:54 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΓΚΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014 - 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Άμστερνταμ Αρίνα

Η ολλανδική επέλαση συνεχίστηκε με τους "οράνιε" να επικρατούν 4-0 της Ρουμανίας. Ο Φαν ντερ Φάαρτ άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό και στο 56' ο Φαν Πέρσι έκανε το 2-0. Εννέα λεπτά μετά η Ολλανδία κέρδισε πέναλτι και ο Φαν Πέρσι πέτυχε από τη βούλα

το τρίτο γκολ της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις ο Λενς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φερμέερ, Ζάνμαατ, Ντε Βριλ, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ, Ντε Γκουζμάν (73'Μάχερ), Λενς, Στόορμαν, Φαν Πέρσι (86'Ντε Γιόνγκ), Φαν ντερ Φάαρτ (79'Κλάσιε).

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Παντίλιμον, Ρατ, Τάμας, Μπουρκεάνου, Τσιρίτσες, Στάνκου, Γκροζάβ (69'Μούτου), Πόπα (63'Τόριε), Γκάρντος, Πιντίλιι, Τανασε (60'Τσιπτσίου).

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σουκρού Σαράτσογλου

Η Ουγγαρία άντεξε την πίεση της Τουρκίας και με το 1-1 που πήρε στην Πόλη έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο. Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ στο 63ο λεπτό με τον Γιλμάζ αλλά η απάντηση των Μαγυάρων ήρθε άμεσα καθώς στο 71' ο Μπόντε έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Κιβράκ, Ιρτεγκάν, Καλντιρούμ, Καγιά, Ποτούκ (70'Χαμίτ Άλτιντοπ), Γκονιούλ, Ινάν, Μπουλούτ (80'Ερντίντς), Σαχίν (90'Φρέι), Τουράν, Γιλμάζ.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραλι, Βάντσακ, Καντάρ, Ντζούντζακ, Βάργκα, Σαλάι, Κόμαν, Πίντερ, Μέζαρος, Χάιναλ (68'Μπόντε), Κόρτσμαρ (46'Γκούζμιτς).

ΕΣΘΟΝΙΑ-ΑΝΔΟΡΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Λιλεκούλα

Στο Ταλίν η Εσθονία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Ανδόρα και επικράτησε με 2-0. Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Άνιερ και τη νίκη των Εσθονών σφράγισε στο 61' ο Λίντπερε.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Παρέικο, Μορόζοφ, Πιρόγια, Κίνκ, Βασίλελιεφ, Μοσνίκοφ, Ζάαγκερ, Πούριε (76'Ζενιόφ), Αχιουπέρα (55'Όπερ), Άνιερ (55'Λιντπέρε), Τενίστε

ΑΝΔΟΡΑ: Χ.Γκόμες, Λίμα, Μαρτίνες, Βιέιρα, Βάλες, Πέπε (66'Ε.Γκαρσία), Σαν Νίκολας. Μορέιρα (79'Μπερνάους), Αγιάλα, Σ.Γκόμες (85'Σίλβα), Γκαρσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα