Χέρι χέρι Ισραήλ-Πορτογαλία

20:54 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 6ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: 0-2
Γήπεδο: Τόφιγκ Μπαχράμοφ

Με τη νίκη (2-0) απέδρασε από το Αζερμπαϊτζάν η Πορτογαλία και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στο 11ο λεπτό ο Αγκάγεφ είπε όχι σε σουτ του Βελόσο, ενώ στο 27' ο Βιεϊρίνια έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά η άμυνα του Αζερμπαϊτζάν έκοψε προ του Πόστιγκα. Στο 30ο λεπτό το απ' ευθείας φάουλ του Βελόσο έφυγε μόλις άουτ,

ενώ στο 55' το Αζερμπαϊτζάν έχασε τον Αλίγεφ με κόκκινη κάρτα.

Οι Πορτογάλοι πίεσαν από εκεί και πέρα πολύ και στο 63ο λεπτό ο Μπρούνο Άλβες με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 1-0. Οι Πορτογάλοι συνέχισαν να πιέσουν και στο 78ο λεπτό ο Αλμέιδα με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ στο 90+2' ο Περέιρα αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αγκάγεφ, Ραμαλντάνοφ, Σουκούροφ, Μαμάντοφ (69' Αζάντ), Αλίγεφ, Σαντίγκοφ, Αμπίσοφ, Χουσεΐνοφ, Ναντίροφ (62' Λεβίν), Μεντβέντεφ, Ισμαΐλοφ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Άλβες, Πέπε, Κοεντράο, Περέιρα, Μουτίνιο, Βελόσο, Βιεϊρίνια, Ντάνι (73' Βαρέλα), Μεϊρέλες (58' Αλμέιδα), Πόστιγκα (82' Κουστόδιο).

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΙΣΡΑΗΛ: 0-2
Γήπεδο: Γουίνσντορ Παρκ

Τεράστιο διπλό μέσα στη Βόρειο Ιρλανδία πέτυχε το Ισραήλ με 2-0 και βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με την Πορτογαλία.

Πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με μοναδική καλή στιγμή ένα σουτ του Φέργκιουσον στο 31', το όποιο απομάκρυνε ο Αουάτ. Ο Ισραηλινός γκολκίπερ είπε όχι στο 68' σε νέο σουτ του ΜακΓκίν, ωστόσο στο 78ο λεπτό ο Ρεφαέλοφ άνοιξε το σκορ για τους Ισραηλινούς. Το τελικό 2-0 έκανε στο 85' ο Μπεν Μπασάτ.

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάρολ, ΜακΌλεϊ, Χιουζ, Έβανς, Ντέιβις, Φέργκιουσον (73' Μαγκένις), Μπραντ, Κλίνγκαν (78' ΜακΚόρτ), Μπραντ, ΜακΓκίν, Πάτερσον (84' Χίλι).

ΙΣΡΑΗΛ: Αουάτ, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Γκέρσον, Σπούνγκιν, Νάτζο, Γέινι, Ράντι (60' Ζάχαβι), Μελίκσον (69' Ρεφαέλοφ), Σέχτερ (86' Μπεναγιούν), Μπεν Μπασάτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα