Συγκλονιστική δωρεά εισιτήριων διαρκείας σε ανέργους από δύο τεράστιους Ενωσίτες

14:35 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

Συγκλονιστική κίνηση από δύο οπαδούς της ΑΕΚ από το μακρινό Χονγκ - Κονγκ. Προχωρούν σε μία κίνηση τεράστια προσφέροντας 50.000 ευρώ σε μορφή διαρκείας, τα οποία και προσφέρουν σε πολύτεκνες οικογένειες ανέργων φίλων της ΑΕΚ, σε μία ένδειξη αλληλεγγύης προς τον άνθρωπο και αγάπης - λατρείας για την ομάδα. Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το γεγονός και παράλληλα ενημερώνει σχετικά:
"Δύο φίλοι της

ΑΕΚ από το Hong- Kong που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επικοινώνησαν με την ΑΕΚ και προσφέρουν το ποσό των 50.000 ευρώ σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες ανέργων φίλων της ομάδας μας με τη μορφή εισιτηρίων διαρκείας.

Σε κάθε οικογένεια θα δοθεί ένα πακέτο (θα εκδοθούν 200 πακέτα) τριών εισιτηρίων διαρκείας που περιλαμβάνει έναν ενήλικα άνεργο (ένας εκ των δύο συζύγων) και δύο παιδιά ενώ το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει η οικογένεια για να τα αποκτήσει αντιστοιχεί στο ποσό των 100 ευρώ. Τα διαρκείας που θα αγοράσουν αντιστοιχούν στη θύρα 7 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας (κ.Κώστα Παναγιωτόπουλο, τηλ.801-100-2121, 210-6855830, fax:6821838.

Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους δύο ένθερμους φίλους της ομάδας μας. Η διαφορετικότητα του ΑΕΚτζή αποδεικνύεται καθημερινά με πολλούς τρόπους".

Keywords
Τυχαία Θέματα