Αμπιντάλ: Δεν με πλήρωνε η Μπαρτσελόνα

14:17 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και πήγε στην Μονακό με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να ισχυρίζεται πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας δεν τον πλήρωνε την περίοδο που βρισκόταν εκτός προπονήσεων παλεύοντας με τον καρκίνο.

Σε δηλώσεις του στην γαλλική εφημερίδα Equipe ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Η αποχώρηση μου δεν έγινε για οικονομικούς λόγους. Το μεγαλύτερο αποδεικτικό στοιχείο είναι ότι ο σύλλογος δεν με πλήρωνε όλους τους μήνες που ήμουν άρρωστος. Το συμβόλαιο

μου έφτασε στην ολοκλήρωση του και ήμουν προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο, αλλά το να μην ανανεώσω ήταν μια περίπλοκη και δύσκολη απόφαση".

Εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα πήραν θέση στο συγκεκριμένο θέμα και μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα AS τόνισαν το εξής: "Ο Ερίκ Αμπιντάλ πήρε ό,τι προέβλεπε το συμβόλαιο του και μάλιστα στην ώρα του. Ο σύλλογος πλήρωνε όλους τους μισθούς και αν υπήρχε κάποια κράτηση λόγω ασφάλειας υγείας, αυτή ήταν πολύ μικρή".

Για την καριέρα του στην Μονακό ο Αμπιντάλ δήλωσε: "Όπως και να έχει, τώρα έχω την εμπιστοσύνη του προέδρου και του προπονητή. Χτύπα ξύλο, όλα είναι μια χαρά αν και είναι αλήθεια πως μια περίοδο της ζωής μου είχα αμφιβολίες για την καριέρα μου. Η περιπέτεια στην Μπαρτσελόνα τελείωσε και είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα μια νέα με την φανέλα της Μονακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα